Over ons
Neem contact op met ons

Molto Precise Machining Co., Ltd

Mobiel: +86 18574307389

E-mail: tony@moltomachining.com

Voeg toe: Gebouw A, nr. 6 Furong Street, 3e industriegebied, Xiagang Community, ChangAn Town, Dongguan, China.

Huis > Over ons


Verander uw papieren in delen van 1-100.000 stuks!


De Molto-groep investeert in hightech CNC-machines zoals Mitsubishi multi-axis CNC-centers (3, 4 en 5-assige CNC-bewerkingscentra), draaibanken, EDM / draadvonkmachines, slijpmachines en nog veel meer, die elke nauwkeurige tolerantie precies in producten garanderen. CNC-precisiebewerking is een snelle doorlooptijd, economisch en nauwkeurig om aan een aantal van uw productontwikkelingsbehoeften te voldoen. We gebruiken precisiebewerking, niet alleen om onderdelen en prototypen te maken, maar ook om matrijsgereedschap te maken voor spuitgieten en spuitgieten. Bij Molto staan ​​onze projectingenieurs en machinisten altijd naast u om de tijd, de oppervlakteafwerking en de uiteindelijke tolerantie te optimaliseren om voor u de beste oplossing te vinden.

cnc machine shop.jpg

Snelle productie


Molto richt zich op CNC-prototypen, waaronder prototypen van kunststof en metaal. We hebben veel ervaring opgedaan op het gebied van medische verspaning, aerospace-verspaning, automotive-bewerking, microbewerking en grote bewerkingen voor complexe onderdelen. Molto is in staat precisiebewerking te bieden voor vorm- en vormcomponenten gietonderdelen, volumetaal en extrusiedelen. Molto inspecteert alle inputgrondstof om te garanderen dat het echt is. Onze experts helpen u bij het bepalen van het beste materiaal voor uw behoeften qua kosten, gewicht en technische toepassingen.

cnc part.jpg


plastic prototype.jpg


aluminum prototype.jpg

Oppervlakteafwerking


Onze technici zijn toegewijd om u het perfecte uiterlijk van prototypen en volumeproducten te bieden. Onze overvloedige afwerking van oppervlakken kan niet alleen aan uw uiterlijkbehoeften voldoen, maar ook aan de gespecificeerde prestatie-eisen voldoen. U kunt kiezen uit anodiseren, polijsten, passiveren, verchromen, lasergraveren, borstelen, poedercoaten, warmtebehandeling en nog veel meer.

plastic machining.jpg

Spiegel Polijsten - Polijst proces om een ​​glad, helder spiegelend oppervlak te verkrijgen. Spiegelgepolijst omvat mechanisch spiegelpolijsten en polijsten met chemische spiegels, het productoppervlak is zo glad als de spiegel, die Ra0.2 of lager kan bereiken.

CNC Machined part.jpg

Anodiseren - maak een laag oxidefilm op het oppervlak voor bescherming, decoratieve en andere functies. Bij het anodiseren zijn veel kleuren beschikbaar, de meest voorkomende kleuren zijn natuurlijk en zwart. We kunnen uw favoriete kleur aanpassen als u de kleur NO opgeeft. in RAL-grafiek.

CNC Prototyping aluminum.jpg

Schuren - Zandstralen op het productoppervlak met hogesnelheidstrap om een ​​zekere mate van reinheid en ruwheid te verkrijgen en de mechanische eigenschappen te verbeteren.

Rapid Prototype Aluminium.jpg

Laagje poeder - Poeder is gecoat op het oppervlak van het product door ontlading. Poeder wordt onder hoge spanning door het elektrische veld verspreid en op het oppervlak van het product gecoat. Onze poedercoatingservice is milieuvriendelijk, anti- hitte en anti-shake.

rapid prototyping plastic.jpg

schilderij - Spuit verflagen op het product en droog het op hoge temperatuur. U kunt volgens de RAL-kaart of de Pantone-kleurenkaart elk van uw favoriete kleuren aanpassen.

Kwaliteitscontrole en testen


Het maken van precieze onderdelen vereist een goed gecontroleerde verwerking met uitstekende inspectietools en -apparatuur. Molto heeft meet- en testapparatuur ter plaatse om inkomende materialen te kwalificeren, een modern laboratorium kan garanderen dat uw producten echt aan de specificaties kunnen voldoen.

Ontwerpbeoordeling bij citeren

Contractbeoordeling met PO

Inspectie van binnenkomende materialen

Inspectie tijdens het proces

Uitvoer laatste inspectie en testen

aluminum machining.jpg
Contact Us
Molto Precise Machining Co., Ltd
Tel: Mobile: +8618574307389
Address: Gebouw A, nr. 6 Furong Street, 3e industriegebied, Xiagang Community, ChangAn Town, Dongguan, China.
Newsletter
Meld u aan voor exclusieve updates
Ontvang de nieuwste speciale aanbiedingen en kortingsinformatie die naar uw e-mailadres wordt verzonden.
Copyright © Molto Precise Machining Co., Ltd Alle rechten voorbehouden.